tiistai 14. elokuuta 2012

Takkahuone

Meidän takkahuone on kodin rauhoittumispaikka. Kesällä lattia on niin viileä alimmassa kerroksessa, että siellä aina viihtyisi pidempäänkin. Yleensä vietämme aikaa kuitenkin siellä vain saunomisen lomassa. Jos olisi takka niin varmasti muutenkin. Sitä ei ole eikä ilmeisesti tule..harmi!

Valkoiset nojatuolit odottaa saunojia. Vilpoisessa viihtyy yleensä hetken jos toisenkin.



"Takkahuoneen" nurkassa on Ikean jalkalamppu, jonka kaksoissisar löytyy myös keskikerroksesta. Malli miellyttää silmää, vaikkakin vaihtovarjonstin olisi kiva. Vielä en ole uskaltanut kokeilla, kun ei tiedä sopiiko tähän mikään muu.



Huoneessa on myös asunnon ainut kokovartalopeili. Se on vähän sääli, sillä peiliä yleensä tarvittaisiin nimenomaan ylhäällä, jossa pukeudun tai eteisessä liikenteen lähtiessä. No täällä voi kuitenkin aina tarpeen vaatiessa piipahtaa.


Saunajuomaa pitää olla. Usein se on kivennäisvettä tai limsaa, mutta tällä kertaa kuohuvaa..Skål!


Nämä pyöreät haarmaanlilat tyynyt löytöjä Loviisan Aitasta viime kesältä.



Samassa huoneessa on normaalisti myös työpöytä. Nyt sitä ei ole sillä uutta vielä odotellaan. Pöydän pulkkijalat jo kuitenkin löytyy. Jalkojen päällä tarvittavat iho- ja hiustuotteet. Lumenella ja Nivealla parhaat ihan peruskosteuttajat ja tukkaan sitten kampaamotuotteita antamaan kiiltoa ja aurinkosuojaa.


Kurkistetaan alakertaa sitten lisää kun pöytänurkkaus valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti