sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pihakirppikselle

Tänään pidetään vuosittainen Portsan pihakirppis. Lähes koko Portsa avaa ovensa vierailijoille ja suuri osa pystyttää pihalleen kojun. Naapurukset myyvät toisilleen ja vierailijoille tarpeettomaksi käyneita tavaroita ja vaatteita. Moni myös leipoo ja pistää herkkupuodin pystyyn.

Itsellä on kirppiskoju, josta löytyy vanhaa ja vähän uudempaa hepenettä, kenkää korolla ja ilman, laukkuja, koruja, asitioita jne.


Moni ihanakin asia voi jäädä käyttämättä, jollei koko juuri passaakkaan tai jos vaan huomaa vuodesta toiseen vaatekappaleen käyttämättömänä hyllyllä.


Koruja on kiva laittaa kiertoon. Moni riipus on tarttunut mukaan maailmalta, käytetty ahkerasti hetki kunnes unohtunut rasian pohjalle. Itse otin juuri miehen rippilahjaksi saaman käsikorun ja vein pienennettäväksi. Kultaliike olisi muuten tarjonnut korusta huimia summia romukultana, mutta otan nyt kuitenkin korun käyttöön itselle..:D



Tässä muutamia juttuja henkareilla..



hametta, paitaa, neuletta, housua sekä pari mekkoa..




muutama laukku on myös löytynyt itsensä mukaan..


Jos saan jonkun tuuraamaan kojulleni, lähden ehdottomasti myös itse kiertelemään. Pihat ovat sanoin kuvaamattoman sympaattisia ja uteliaan aarre..:D

Tervetuloa tonkimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti