torstai 23. elokuuta 2012

Projektimme valmistui

Kun syksy tulee pitää palata työpöydän ääreen. Tai töitä olen jo tehnyt viikkoja, mutta vihdoin pääsen sen pöydän ääreen. Meidän ovi/pöytä projekti siis valmis.


Ovi näyttää tosiaan edelleen ihan täysin ovelta. Mustat kynätelineet ja värikkäät kirjat tuovat kivasti elämää vähän ehkä maalaisromanttiseen pöytään.


Pöydän jalkoina siis Ikean pulkkijalat, jotka kokosin muutama viikko sitten. Mitään ei tähän pöytään saa piiloon vaan kaikki jää esille ja tietysti myös pölyttymään. Saa nähdä mitä tykkään ajatuksesta pitkällä tähtäimellä..


Mutta lopputulos on minusta ihan hauska ja fressi. Alunperin harkitsin Ikean mustia pulkkijalkoja, mustalla pöytälevyllä. Mustan Kartellin tuolinkin ostin sitä varten.


Myöhemmin muutin mieleni ja aijoin teettää valkoisille jaloille vain lasilevyn. No sekin ajatus tuli ja meni, sillä päädyimme tähän. Musta tuoli jäi. Jotenkin tykkään tällä hetkellä taas tästä eriparisuudesta, kun jotenkin ahdistaa sellainen kaikki sävysävyyn meininki. Pitää olla jotain särmää..:D


Matkaoppaat muistuttavat puurtajaa niistä tulevista lomista..


Kaikkia työpäiviä en toki tee tämän pöydän takaa, vaan suurimman osan ajasta olen työpaikalla rakkaassa työhuoneessani, mutta kyllä kotonakin pitää olla puitteet kunnossa.


Suuri pöytä tuo kyllä tarvittavaa lisätilaa. Kaikki päivän hoidettavat asiat voi levittää. Selkää pehmentää kesän löytötyyni. Saa nähkä mitä tästä istumisesta taas tulee, kun melkein ehdn tottua seisomiseen näpytellessä kovetta yläkerran baaritasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti