tiistai 7. elokuuta 2012

Liitutaulumaali

Syksyn lähestyessä olemme kotona innostuneet pieniin ylimääräisiin askareisiin. Viikonloppuna on luvassa Portsan pihamarkkinat ja sinne oli saatava liitutaulu. Kummipoika tulee pitämään pientä kahviota, niin mikäs hienompaa kuin raapustaa hinnasto liitutaululle.




Biltemasta löytyi sopivan kokoinen purkki hintaan 300 ml/11 e.




Otin ensiksi käyttöön valokuvakehyksen jonka takaosan maalasin mustalla. Vaikka takaosa olikin yllätyksekseni pahvia, otti maali ihan kivasti kiinni.




Liitutaulumaali vaatii aina muutaman kerroksen tasaisen lopputuloksen saamiseksi.




Ja näin..




Vielä uupuvat ne valkoiset liidut. Jos mies muistaa tuoda niitä kaupungilta töiden jälkeen pääsen jo tänään kokeilemaan! :D




Koko ajatus liitutaulusta syntyi kun pengoimme miehen isöäidin vanhoja ulkorakennuksia pöytälevyn toivossa. Pöytälevy löytyi, ainakin yritämme todennäköisesti sellaisen tuunata, mutta samalla myös vanhoja ikkunapokia. Yhdestä olisi nyt tarkoitus tehdä muistitaulu kotiin. Saa nähdä miten käy! Maali ainakin toimii. Se maalaanko sitä suoraan lasiin vai miten jää vielä arvoitukseksi. Palataan asiaan!

2 kommenttia:

  1. Kerro, jos se liitutaulumaali toimii lasilla...sillä jos toimii,niin sitten toi meidän ruma eteisen puuovi maalataan kuin maalataankin mustaksi ja ne lasiruudut sillä liitutaulumaalilla. Koska aiot kokeilla?

    Olen kyllä alusta asti hingunnut sitä mustaksi....Että pistetään sitten kerralla totaaliöveriks, jollei siitä saa millään muulla keinolla "sievempää". Jos vaikka toi nuorempi emäntäkin innostuis asiasta.
    -L

    VastaaPoista
  2. Kokeilin jo pieneen lasipalaan ja tuntuu toimivan. Tietty näkee paremmin tuloksen tossa isossa ikkunassa. Koitan saada viikonloppuna sen projektin alkuun..:D Ilmoitan sitten!

    Joo sehän olis magee! Tois vähän "sitä juttua" teidän kauniin valkeaan kotiin..:D

    VastaaPoista