torstai 2. elokuuta 2012

Kurkistus karderoopiin

Olen tehmyt vankan päätöksen hillitä ostoshalujani syksyn lähestyessä. Joka syksy kun alkaa kutkuttaa jos jokin uusi juttu. Tarkoitus on säästää putiikeissa piipahtelu lomalle lokakuussa. Syksystä on tulossa sen verran kiireinen, että ehkä joten kuten onnistunkin. Yhden villakangastakin olen kuitenkin jo bongannut, joten sitä on kai pakko ainakin sovittaa.

Alla olevat shortsit pyörivät myös mielessä kunnes kävin eilen ne hakemassa mukaani. Olen koko kesän käyttänyt tunnollisesti minishortseja ilmoista huolimatta. Jalat kiittää rusketuksellaan! Tällaisia siistejä korkeavyötäröisiä en ole kuitenkaan omistanut. Tahdon siis ajatella niin, että tämä oli järkiostos..:D


Housut H & M edestä


Takaa


Samalla reisulla tarttui nämä kevyet ruskeat housut mukaan. Ystävälläni on vähän tämäntyyliset eläinprintillä kuvioidut löysät housut, enkä ole tiennyt miten niihin suhtautua. Toisaalta ovat tosi makeet mutta toisaalta vierastan ajatusta itselläni kovinkin. Oma löytöni on ehkä kompromissi. Nimittäin jonkin verran istuvampi malli ja väri rauhallisempi. Printeistä toki pidän..
Hinta ei huimannut päätä alennusrekissä, joten päätin kokeilla 7 eurolla!


Vetuketju kuuluu eteen


Kotini paras paikka on harmoninen makuuhuone. Huoneessa ei ole mitään ylimääräistä, paljon valkoista ja esillä aarteitani. Siis vaatteita ja kenkiä. Tuo rekki on hyvä apu asun valinnassa. Saan usein mitä oidoimpina hetkinä päähänpistoja asuyhdistelmistä ja tähän ne on helppo koota. Muuten säilytän tässä esimerkiksi työvaatteita tai uusia juttuja sen varalta että muuten unohtaisin ne kaappiin.



Korkokenkiä on tullut käytettyä kesän aikana valitettavan laiskasti. Olemme autoton pariskunta ja kävelemme usein mieluiten keskustaan. Korkokengät eivät sovi siihen tietystikään kovin hyvin. Enkä ole juuri viitsinyt raahata kaksia kenkiä mukanani. Viime lauantaina tsemppasin itseni laitureille ja käytin ylhäällä näkyviä ruskeita remmikorkkareita. Alla olevat mustat ihastukseni eivät sen sijaan sovi kovin hyvin jalkaani. Koko on ok, mutta korkoa vähän liikaa jo näinkin pitkälle tytölle.


Ja tässä nämä uusimmat Tukholmasta kotiutetut. Lauantaiksi on tiedossa juhlat, joten ehkä koeajan nämä tai sitten en. Mutta korkoa luvassa joka tapauksessa, sen lupaan itselleni jo nyt!



                                                                    Heippa! <3

2 kommenttia: