maanantai 20. elokuuta 2012

Taiteiden yö

Turussa vietettiin viime torstaina taiteiden yötä. Omalta kohdalta on vuosi toisensa jälkeen jäänyt kyseinen yö kokematta. Tällä kertaa halusin korjata tilanteen..oli mitä oli. Ja olikin sopivasti vapaa ilta!:D Aika kiirusta vaan muuten pitänyt, mutta muutamaksi tunniksi ehdittiin kiertelemään.


Mennessä oli vielä ihan valoisaa. Poikettiin sympaattisen Pienen Kirjapuodin kautta, jossa Leena Lehtolainen kertoi juuri uutuuskirjastaan. Muutama kirja tuli toivottua myös joulupukilta..hups joulu pulpahti suusta, no ei siihen enää niin pitkä aika ole..:D



Hansatorilla oli taas viehättävät Designmarkkinat. Olisin voinut hankkia vaikka mitä kivaa, mutta pidin pääni kylmänä. Tulevan vuoden aikana on kaikennäköistä ylimääräistä menoa ja suunnitelmaa, joten heräteostoilta on syytä välttyä.


Näitä tyynyjä kyllä kuolasin pitkään..ehkä joskus!



Tämä valotaulu on niin hieno! Eikö? Tuo fontti yksinkertaisuudessaan jäi muutenkin kummittelemaan mieleen. Saana ja Olli muuten myyvät kotimaisia käsitöitä, kasseja, patalappuja jne.


Mies halusi ehdottomasti poiketa Linnankadun sarjakuvaliikkeessä. Mukaan lähti Tintti.


Liikkeen seinät aikas hienot, eikö totta?


Ja portaatkin.. Yläkerrassa oli tarjolla makeisia ja mehua.:D


Tämän jälkeen alkoikin jo ilta hämärtää. Suunnattiin drinksuille E.Ekblomille. Otettiin vielä tunnelmakuvia jokirannasta. Niitä luvassa myöhemmin.

Nyt mukavaa illanjatkoa!

1 kommentti: