Viime viikolla tein mm. lohta. Inspiraatio syntyi itseasiassa ravintola-annoksesta, jota yritin sitten kopioida kotikeittiöön. Leikkasin fileestä kaksi paksua palaa pannuun ja paistoin joka laidalta ilman voita.
Kuutioin porkkanan ja lantun
Höyrytin vihannekset ensin puolikypsäksi kattilassa, jonka jälkeen uunivuokaan ja kalat päälle. Paljon mausteita ja kermaa..tosiaan sitäkin :)
Valmis annos näytti tältä, vaikka kuva tärähtämään pääsinkin. Nam!
Kaikkein vaikeinta on välttyä iltanapostelulta. Jos kotona on suinkin jotain makeaa, viimeistään illalla päädyn niitä yleensä napsimaan. Nyt olen ostanut kaapit pullolleen hedelmiä, joista teen hedelmäsalaattia tai syön yhdessä kaurapuuron tai rahkan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti