tiistai 15. tammikuuta 2013

NY shopping

Kun on alkuun päästy niin täytyyhän tuolta syksyn reissulta näyttää myös vilaus ostoksista. Tai ei edes mikään vilaus. Juuri tämän enempää ei edes ostettu. Kaupatkin aukesivat vasta reissun loppupuolella.

Mitään ostosreissua tästä ei siis tullut. Toisaalta hyvä, mutta Woodburyn outletit ja alakaupungin liikkeet jäivät todella harmittamaan. Muutenkin moni Amerikan reissulle suunniteltu kohde jäi näkemättä tai vain pintavilaukseen, kun aikaa ei myrskyn jälkeen lopulta enää ollut kaikkeen..

Mulberryn huivi lähti mukaan jo Helsinki-Vantaalta. En ole mikään luksusmerkki-intoilija, mutta tämä on vaikuttanut niin kätevältä väriyhdistelmänsä puolesta, niin täytyihän minunkin se saada.


Macy's oli laukku- ja kenkäosastojaansa lukuunottamatta vähän laimea. Ostin kuitenkin täältä ruskean Coach New York -nahkalaukun, joka saakin sitten palvella vuosia eteenpäin. Laukku on hyvin neutraali ja monikäyttöinen hihnavaihtoehtoineen, eikä samanlaista todennäköisesti ihan jokaisella vastaantulijalla ole.


Ihan Macy'sin kulmilla oli todella suuri Victoria's Secret. Liike oli aika täyteen ahdettu innokkaista shoppailijoista ja mies toivoi mahdollisimman nopeaa visiittiä, joten itselle en tuolta mitään saanut. Tuliaisia tuli kyllä ostettua.


Coachin laukun lisäksi nappasin Aldosta mukaan nilkkurit. Ja jäin pohtimaan, miksei Aldo ole rantautunut vielä Suomeen. Olen tottunut näkemään liikettä Tukholmassa, mutta Jenkeissä niitä on myös joka kulmassa. Liikkeen alkuperästä en olekaan ottanut selvää, mutta kyllä vähintäänkin Helsinkiin sellainen pitäisi saada..mielummin vielä Turkuun! :)


Mies osti mitä tuli hakemaan..nimittäin Converset! Voi mikä pettymys se olikaan kun Sohon oma Conversen liike ei ollut auki. Nämä kuitenkin löydettiin jälleenmyyjältä. Ehdoton suosikki näillä reissuilla on myös Penguin, jonka t-paita lähti taas tuossa vihreässä kassissa mukaan.


Lopuksi oli pakko laittaa kuva näistä minipopoista. Kummipoika sai nimittäin kevääksi tyylikkäät kengät, joilla on sitten kiva kotipihalla treenata kävelyä. Kyllä ovat ainakin kummitädin mieleen..:)


2 kommenttia:

  1. Toi laukku on kyllä niin kiva! :) sitä vaan ihmettelen että miksi mies halusi sut pois Victoria's Secretiltä?! :D mut ainakin tungettiin jokaiseen eteentulleeseen VS:ään sisälle ja ulos ei olisi saanut tulla ilman jotain ostoksia... ;)

    VastaaPoista
  2. Voi kuule, tää mies ei kestä jonottaa tai kulkea missään tungoksessa. Valitettavasti ei ollu hänelle mitään kulmakuppilaakaan, jossa odottaa! :(

    VastaaPoista