torstai 3. tammikuuta 2013

Brunssia metsästämässä

Viime viikon lauantai käynnistyi ystävän hyvillä uutisilla ja urheilulla. Kävin ensin salilla polkemassa ja nostelemassa kahvakuulaa. Yhdistelmäjumppa on uusi lempparini. Rehkimisen jälkeen oli tarkoitus käydä kokeilemassa Logomo Kitchenin brunssia, mutta käveltiin sinne asti ihan turhaan. Ilmeisesti väliviikko aiheuttaa poikkeuksia aukioloaikoihin, sillä myös seuraava määränpää Aula Cafen Jazz brunssi oli peruttu.

Kun vihdoin pääsimme Fontanan brunssille, olikin jo aivan käsittämätön nälkä jumppailun ja extrakävelyn jäljiltä. Samalla löydettiin Aurakadulta ihka uusi soma ja pikkuinen ravintola, joka ilmeisesti palvelee Fontanan kanssa saman omistuksen alla. Varattiin juurikin sitten sieltä pöytä Uuden Vuoden aatoksi.



Päällä oli Lexingtonin tikkitakki ja Amerikan reissulta mukaan napattu Gapin punainen toppaliivi. Yksin kumpikaan ei lämmitä näillä säillä tarpeeksi mutta yhdessä ihan kivasti.

 
Jalassa talvipopot, joissa testasin uusia pohjallisia. Olen koittanut löytää kävelykenkiinkin sopivia muotoiltuja pohjallisia, jotka tukisivat olematonta holvea. Polvi on ollut kipea jo keväästä asti ja pohjallisia on alettava käyttämään muissakin kuin vain urheilukengissä. No kävelyn jälkeen taas sattui, etten ole kyllä ensi tuntumalta yhtään vakuuttunut..:(

 
Kädessä viininpunaiset nahkahansikkaat ja pikkulaukku.


Tässä vielä tarkempi kuva asusta. Tykkään erityisesti takin nahkapaikoista olkapäissä. Ostin ystävän kanssa samanlaiset mutta eriväriset takit syksyllä Lexingtonin ystävämyynneistä. Maksettiin niistä pieni murto-osa normaalihintaan nähden.

 
Päällä oli myös mieheltä saatu joululahja. Vaaleanharmaata palmikkoneuletta lähdin hakemaan jo New Yorkista, mutta en löytänyt juuri sopivaa. Toivoin tätä tulevalta puolisolta joululahjaksi, mutta sain lahjan vähän myöhässä nyt joulun jälkeen. Hyvä puoli oli se, että paita tuli hankittua nyt reilusti alennettuna!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti