perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantai on paras

Tänään on perjantai! Se aina yhtä ihana viikonpäivä. Perjantaihini kuuluu usein lounas ulkona ja viikonlopun fiilistely. Tänäänkin suuntaan lounaalle Turun parhaaseen lounasravintolaan Paniniin. Samalla fiilistelen viikonloppua, johon yleensä kuuluu urheilua, ruuanlaittoa, hyvää seuraa ja toivottavasti ei kiirettä.

Viime lauantain jumpan jälkeen odottelin kyytiä ja kävin vitamiinipommilla pahimpaan nälkääni. Appelsiinimehu tuorepuristettuna oli kyllä hyvää! Menee ihan vaikka smoothiesta. Näitä pitää varsinkin kesän tullessa nappailla mukaan.

Tänään on niin kylmä, että saa nähdä hyytyykö perjantaihymy siihen paikkaan kun astun ovesta ulos. Tätä lounasta en kuitenkaan aijo jättää väliin. Alimmassa kuvassa viime viikkoinen valintani.

Katsottiin eilen muuten Netflixiltä yhtä sarjaa, jossa oli niin herkun näkösiä hampurilaisia, että päätettiin huomenillalla käydä kokeilemassa suht uutta Morrisonia. Sieltä pitäis löytyä burgeria joka makuun..:)

Kivaa viikonloppua!



TooFresh


Tuorepuristettu appelsiinimehu


Paninin panino

2 kommenttia:

  1. Mä odotin tätä päivää heti kun maanantaiaamuna avasin silmäni :D Perjantai on NIIN paras! Viikko ollut jotenkin nihkeä, ihanaa kun on viikonloppu :) Kivaa sellaista teille (tähän kohtaan sydän, mutta kun en osaa sellaista tehdä tällä koneella)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, sama juttu! Perjantai on paljon parempi muuten kuin lauantai. Ihan vaan sen takia, että lauantaina sitä tietää seuraavan päivän olevan sunnuntai ja sitä seuraa maanantai.. Perjantaina sen sijaan edessä lauantai....:) Yksinkertaista mutta totta. Perjantai on vaan niin lohdullinen päivä! En muista koska olisin viimeksi odottanut maanantaita, mikä on huolestuttavaa sinänsä. Pitäisikö siis vaihtaa arkirutiineja, työpaikkaa tms? Kysynpä vaan :)

    Kivaa viikonloppua ja mac-opetteluja sinne! <3

    VastaaPoista