maanantai 21. tammikuuta 2013

Hrrrrr

Ulkona on ollut niin kylmä, että vaatetus on saanut olla aika raskasta. Mietin, että mihin villakangastakkeja tarvitaan, kun ei niitä kuitenkaan tarkene käyttää????

Ehkä jos liikkuisi paljon autolla, mutta itse ainakin kävelen asioilleni, salille jne. Ei siinä sitten paljoa pukeutumisen kanssa leikita..ei.

Lauantaina lähdettiin vielä kaiken lisäksi katsomaan jääkiekkoa jäähalliin, jossa on todella kylmä. Ei ehkä niin kylmä kuin ulkona mutta kuitenkin. Laitoin kaikkein paksuimman villapaidan päälle, tuplahousut ja tukan letille, ettei mene pipon alla ihan solmuun.



Viikolla käytiin kuitenkin myös kylässä kavereilla ja kun autolla oltiin poikkeuksellisesti liikenteessä, piti jättää toppatakki kerrankin kotiin.

Tykkään tästä sinisestä Zaran villakangastakista todella paljon. Toisaalta sen ongelma on siinä, että se istuu parhaiten juuri auki, eikä siten lämmitä hirveästi. Ostin tarkoituksella kaikkein pinenimmän koon, jotta takki ei olisi ollut ylisuuri hartioista. Malli on siis tarkoitettu vähän sotilaalliseksi, mutta minikoon ostamalla sain mieleisen takin. Samasta syystä sitä ei oikein voi pitää kiinni..järkevää! :D Nyt kun vaan tulisi kelejä joilla sitä käyttää..

Päädyin muuten tuohon alimman kuvan kaulaliinaan, että olisi edes jotain lämmintä päällä..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti