lauantai 19. tammikuuta 2013

Kurkistus kotiin..

Tervetuloa!
Otin viime viikonloppuna kuvia kodista ihan muuta tarkoitusta varten, mutta päätin nyt laittaa tännekin muutaman.

Meillä on vielä aika jouluista. Ulkovalot saavat nyt vielä hetken aikaa ollakin, mutta sisällä joulukuusi pitäisi saada jo pikkuhiljaa pois. Nuutinpäiväkin jo meni. Kuusi on ollut niin hyvävointinen, ettei olla vielä raaskittu. Nyt taidan laittaa pallot pakettiin odottamaan ensi vuotta! :)

astu sisään..

Makuuhuoneessa ei ole onneksi joulusta tietoakaan. Huone saa olla aina yhtä seesteinen ja valoisa, en kaipaa sinne mitään sesonkihärpäkkää tai tummempia värejä.Tuo Ikean harmaarottinkinen arkku on oma aarre. Tarvittaisiin kipeästi myös joku vastaavaa matskua oleva pyykkikori, mutten vielä ole sopivaa löytänyt.. Vinkkejä?

makuuhuone


Yläkerran kylpyhuoneessa Marimekon uusi pussukka ja Iittalan uusi vitriini, toinen aleista ja toinen lahjaksi. Niin ja tuo kynttilä tuli myös lahjaksi. Kylppärissä saa olla myös aika rauhallinen tunnelma, mieluiten putipuhdasta ja valoisaa. Puhtaus vaatisi pölyjen pyyhkimistä ainakin kaksi kertaa viikossa. En vaan ymmärrä mistä se pöly juuri näihin tiloihin nopeiten löytää.

yläkerran kylpyhuone

Keittiön ikkunassa on edelleen joulutähti ja siellä se pysyykin, kunnes kevät alkaa näyttäytymään. Niin pimeää on vielä suurimman osan päivästä. Jotenkin sitä alkaa olla jo valohoidon tarpeessa. Itse huomaan sen parhaiten ihostani. Se kuivuu ja kutiaa päivä päivältä enemmän.

ruokailunurkkaus

Keittiö ja olohuone on siis meillä yhtä tilaa. Nyt olohuoneen osuus tuntuu normaalia tilavammalta, kun Fatboy on poissa. Meillä on mustan sohvan kaverina ollut musta Fatboy, johon tuli kuitenkin hiljattain reikä. Ostettiin se jo puolitoista vuotta sitten Stockalta ja lupasivat korvata rikkimenneen uudella. Ehdin kyllä jo harkita läskipojan tilalle jotain vaaleaa tilavaa sohvatuolia, mutta ei kait sitten..

Olohuonenurkkaus


Äidin kädenjälki näkyy vanhan arkun kantta koristavassa saviastiassa. Valkosavesta tehty vati on jo toinen, sillä ensimmäisen olen jo vuosien saatossa hajottanut. Samoin savipallot ovat äidin käsialaa.. :)

sohvapöytänä aarrearkku

2 kommenttia:

  1. Heissuli, KodinYkkönen mainosti ainakin ennen joulua kivan näköisiä pyöreitä vesihyasinttikoreja, eri kokoisia. Tarttis käydä katsomassa...vaikka meille enää mitään mahdukaan : (. L

    VastaaPoista
  2. Moikka! Joo kävinkin siellä katselemassa joulun jälkeen, mutta ei ihan toivottua osunut silmään. :)

    VastaaPoista