keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kotilounaita

Olen ennenkin maininnut siitä, että tammikuussa teen töitä kotoa käsin. Kuulostaa ehkä kivalta joidenkin korvaan, mutta itse jo kaipaan "työmaalle".

Välillä saa todella miettiä, mitä sitä taas tekee lounaaksi. Yksin syödessä ei viitsi kovin monimutkaisiin tekeleisiin ryhtyä ja usein syönkin vain jotain mitä kaapista löytyy tai mitä on ehkä edelliseltä päivältä jäänyt.

Viime viikolla tein parina päivänä myös jotain todella hyvää. Nimittäin pinaattilettuja ja pastaa. En ole koskaan tehnyt pinaattilettuja itse, mutta varmasti jatkossa tulee tehtyä.

Pinaattilettu paistuu blinipannulla

Lettuvuori

Ostin pinaattilettuja varten sekä pakaste- että tuorepinaattia. Päädyin tekemään letut pakastepinaatista ja käytin tuorepinaattia myöhemmin loppuviikosta pastaan.

Tuorepinaattia ja tomaattia
 Lisäsin pinaatin, sipulin ja tomaatin joukkoon lopuksi keitetyn spaghetin ja vähän vuohenjuustoa.

Pastaa ja vuodenjuustoa
Parmesania päälle ja valmista tuli todella nopeasti! :)

Lounaspasta

2 kommenttia:

  1. Hei arvaa mitä, olen miettinyt juurikin ihan samaa tässä kotityössä: mitä sitä söisi? Uskallanko paljastaa, että eilen esimerkiksi pelkkää spagettia ketsupilla.... :D en vaan mitenkään viitsinyt lähteä kauppaan! Helmikuussa lounastellaan sitten taas joka päivä? ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, kuulostaa hyvältä! :) Täällä täällä mennään kans usein leivällä tai munakkaalla tms. Jes pian saa Amica-lounasta taas..ja lounasseuraa!! :)

    VastaaPoista