lauantai 26. tammikuuta 2013

Morsiammella


Lupasin blogata jotain tulevan kesän häistä, joten tässä tulee.. <3

Nämä Tiger of Swedenin valkoiset korkokengät ostin jo viime kesänä ja muistaakseeni ne ovatkin jo blogin puolella näkyneet. Tarkoituksella ostin sellaiset kengät, joita voi hyödyntää myös muualla.

Tiger
Kengät ovat ilmeisen suurta mallia, sillä ostin koon 37, vaikka jalkani ovat poikkeuksetta 39. Halusin napakat kengät, joilla ei tule sitten astellessa epävarma olo. Nämä ovat myös niin pehmeää nahkaa, että varmasti antaa myöden oman jalan mukaan.
Piilopohja vähentää koron vaikutusta



Puku alunperin Niinatar




Unelmieni puku on ostettu käytettynä. Sellaista nimenomaan etsinkin. En millään jaksa ajatella, että puku valmistetaan vain yhtä käyttökertaa varten. Toinen vaihtoehto olisi ollut teettää puku paikallisella suunnittelijalla. Ihastuin nimittäin jo erään turkulaisen pukusuunnittelijan luomuksiin. Tekijän voi jäljittää nimellä PUKUNI.

Mutta siis takaisin omaan pukuuni. Mietin pitkään laitanko vilauksen puvusta tänne, mutta enpä nyt sitten kuitenkaan. Jotain pitää jättää arvailujen varaan. Puku muuten roikkuu meillä kotona makuuhuoneessa pussissa. Tämä on meillä ainoa paikka, jossa se mahtuu edes suunnilleen suoristumaan. Siltikin ryppyjä tulee ja helma kaipaisi avointa tilaa, jossa suoristua. Toivottavasti höyryttämällä tai jollain muulla konstilla saa sitten h-hetkellä puvun kuntoon.


Huomenna Turun häämessuille! :)

2 kommenttia:

  1. Viime vuoden morsiamen vinkkinä, että kannattaa kävellä kengät pehmeiksi jo hyvissä ajoin, koska mikään ei ole kurjempaa kuin jalkoja painavat kengät.

    Toinen vinkki hääpukua varten, että kannattaa olla tosi tarkkana, jos itse aiot höyryttää/silittää pukuasi. Varsinkin, jos puvussa on helmiä/paljetteja ym. jotka voivat sulaa.
    t. Anni

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anni kommentistasi! Ehdottomasti kengillä pitää kävellä ennen suurta päivää. Tästä syystä oikeastaan päädyinkin ostamaan kengät, joita voin käyttää muutenkin kuin vain hääpäivänäni. Nämä siis jo olleet käytössä muutaman kerran viime kesänä.

    Tämä höyryttäminen minun pitää selvittää. Puvussa ei ole lainkaan helmiä tai paljetteja, jotka voisivat sulaa. Silti pitää pohdiskella josko veisin puvun ammattilaisen käsittelyyn.

    VastaaPoista