tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lomalla unohdetut

Viimeisten lomapäivien kunniaksi olen omaksi yllätykseksenikin päivittänyt vähän viime kertoja tiheämpään. Nyt tuleekin kuvia, joita on ollut tarkoitus tänne laittaa, mutta on vain lomailun ohessa jäänyt unohduksiin.

Tämä alla oleva asu on yhden suosikkibloggarini innoittama. Farkkushortsit ovat muutenkin olleet koko kesän kovassa käytössä. Omani ovat minulle sopiva malli, mutta eivät ehkä sitä kovinta huutoa, jossa vyötärö nousee korkeuksiin ja toisesta päästä pakarat vilkkuvat. Ehkä joskus olisi voinut ajatella sitäkin, mutta ei ehkä enää..:D

Paita on valkoinen hihaton siisti yksilö, joka sopii hyvin vähän sähäkämmän alaosan kanssa. Asun viimeistelee kesän aleista ostettu Mulberryn vaaleanruskea nahkavyö, josta roikkuu kultainen kolikko. Näistä vastakohdista vaan tykkään niin paljon! Olen sitä ajattelua alkanut lisäämään sisustukseenkin, mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessaan.

 Nämä tummanharmaat reisitaskuhousut kuuluvat yhteen kesän villityksiini. Olen kovin tykästynyt Guessin vastaaviin vaaleisiin alkukesän löytöihini, joten kun näin nämä ystävän kanssa Zaran aleissa, oli pakko viedä mukana. Nämä tosin odottavat kesän jäätelöiden sulamista, mutta ihan hyvä sillä värikään ei nyt vielä passaa.


 Vaikka en ole mielestäni ihan älyttömästi loman aikana shoppaillut, lomarahat on kyllä kulutettu jo moneen kertaan.. Silti kun näin Kultajousi Elegancen ikkunassa Michael Korsin kellot alennuksessa en voinut vastustaa. Kultakelloa olen odottanut ja etsinyt pitkään. Nyt kun sain suuren miesten kellon ilman kimalluksia olen todella tyytyväinen. Tätä oli tarkoitus etsiä oikein ajan kanssa syksyn reissulta, mutta nyt saankin ilomielin keksiä matkalle muuta käyttöä..



 Kun uutta tulee tilalle on aika laittaa vanhaa kiertoon!! Ostan mielelläni käytettyä, mutta sitäkin enemmän tykkään laittaa omaa tavaraa kiertoon. Annan paljon minulta käytöstä poisjääneitä vaatteita ja asusteita sisarelleni ja äidilleni, mutta varaan vuosittain myös kirppispöydän. Tämä musta nahkainen Guessin kello meni kuitenkin huuto.nettiin. Tykkään kellosta kyllä kovin, mutta käytettyä ei ole tullut. Hopeinen Guessin kello on yleensä kulkenut mukana ranteessa tämän sijaan. Löytyy siis täältä.
                                            


Tällaista tälla kertaa! Aloittelen nyt viimeistä lomapäivääni aurinko kaverinani. Luvassa terassiaamiainen omalla pihalla, autonpesua ja ehkä jotain kesäistä urheilua..uinti tai koris ulkokentällä..:D

2 kommenttia:

  1. Eiiikääh, mikä kultakello!!!! Aivan ihana! Millaisessa alessa se oikein oli, toihan on kallis!
    ps. sisustuspostausta odottelee yksi tiheistä postauksista iloisesti yllättynyt lukija :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin mustakin aivan ihana! <3 OVH 305 e ja kahden eri alennuksen jälkeen 230e..no kyllä se siis vieläkin maksoi. Mutta nettikaupassa tulleineen menee vähintään 250 e jokatapauksessa!

    VastaaPoista