keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Alesta

Paljastinkin jo viime postauksessa tehneeni muutamia oikein kivoja alelöytöjä. Olen lähdössä nollaamaan ajatukseni maalle, joten nyt on hyvä aika päivittää blogia ennen hiljaiseloa. Ellen sitten päätä puhelimen kautta kuitenkin lammenrannalta päivittää..

Eli Mulberrilta tuli kotiinkuljetuksella tämä ylellinen paketti. Paketista löytyi kolikkovyö. Rakastan kapeita vöitä ja itseasiassa musta on ollut etsinnässä vanhan annetua periksi. Tällä kertaa tuli hankittua kuitenkin vaalean ruskea, yhtä paljon käyttöä sillekin löytyy. Aivan täydellinen varsinkin syksyllä kun pääsee pukeutumaan taas toimistopäiviä varten.

Samassa lähetyksessä saapui myös Lexingtonin iso pyyhe. Sitten tähän todelliseen löytöön. Silmään sattui osumaan Sisustuksen Koodin näyteikkunalla musta kartellin tuoli. Olen juuri myynyt rakkaan massiivipuisen kirjoituspöytäni ja tuolini tori.fissä ja tarkoitus on ollut vaihtaa vähän raikkaampiin. Ajatuksissa on ollut tämä alla oleva Ikean pöytä, johon musta Kartell sopii kuin nakutettu. Sitä pöytää nyt ei vielä ole, mutta pitää hankkia ennen loman loppua! Mitä pidätte löydöistäni?

Kuva Ikean pöydästä Ikean sivuilta.
IPadin takia kuvat sekaisin, mutta eiköhän tälläkin pärjää.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti