tiistai 10. heinäkuuta 2012

Leikkokukka

Toinen lomaviikko vierähtänyt käyntiin. Viime viikko oli aikalailla puukattu täyteen, joten nyt vähän hiljaisemmin alkanut viikko tuntuu jopa tylsältä.

Toisalta ollaan nautittu olostamme. Uin tänään maauimalassa ensin 1,5 km, sitten treffasin miehen Cafe Elvinassa hyvin myöhäisellä aamiaisella. Iltapäivällä jäin yksin kotiin ja sain aikaiseksi tilata kuvia kummipoikamme ristiäisistä ja sitten hetki tehdä sitä mitä lomalla kuuluukin..eli lukea kirjaa. Jäi vähän lyhyeksi mutta palaan taas kun mahdollista. Olen vähän kärsimätön lukija, mutta sitten kun maltan rauhottua viihdyn sen kirjan kanssa.

Huomenna loppuu kuitenkin hiljaiselo, kun saamme pieniä vieraita. Johan taas osa loppuviikosta nauttia rauhasta. Mutta se aurinko! Voisitko tulla rakaisin? Kyllä lomalla joka on tarkoituksella ajoitettu heinäkuuhun kuuluu paistaa. Tällä hetkellä ennustukset on masentavaa luettavaa, niin pitkälle kun ennustuksia on tehty...:(

Mutta johan poikkesin taas otsikon aiheesta. Rauhallisen päivän kunniaksi halusin ilahduttaa muidenkin silmää näillä kuvilla. Kauniit pionit kavereilta lahjaksi, sopivat kattausta koristamaan. Hyvää kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti