maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kirjoitus paahtavan auringon alta

Tänään on sitten ensimmäinen lomapäiväni. Ah, kun tuntuu hyvältä! Etenkin auringolla on iso osuus asiaan. Makaan juuri tälläkin hetkellä kodin terassilla ja koitan ottaa varovasti väriä pintaan.

Olisin varmasti muuten maauimalassa tai merenrannalla, mutta joudun päivystämään lähetystä. Tilasin viikko takaperin Mulberryn alesta jotain pientä. Esittelen myöhemmin aarteeni.

Tänään ollaan ehditty myös monenmoista muuta. Ensin juoksulenkki jokirannassa ja sitten nopeahko kierros kaupungilla. Mentiin vartavasten etsimään miehellä hiekan vaaleita cargo pantseja, mutta turhaan. Ei todellakaan etsitä mitään remonttireiskan housuja vaan tyylikkäitä ja pehmoisia yksilöitä. Niitä todistetusti on olemassa, mutta etsiessä ei tietystikään silmään tartu. Sattumalta kuitenkinSisustuksen Koodin ikkunasta bongasin tulevalle työpöydälleni Kartellin tuolin. En ole juuri niitä monen muun lailla kuolannut, mutta nyt sattui sopimaan kuin nenä päähän visiossani..:) Kurkataan sitäkin myöhemmin.

Mutta nyt kuvia viikonlopulta. Loihdin siskon ja hänen tyttönsä tukkaan kauniit mutta hyvin yksinkertaiset kampaukset. Matkalla kotiin juhlista Halikon Design Hillin suklaapuodin kautta..:)

1 kommentti:

  1. Ihania juttuja! Onnea lomalainen :) Mitämitä on lähtenyt Mulberryltä ja Kartellilta!? Postausta vaaditaan! :D

    VastaaPoista