perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tukholman tuulahdus

Kävin rakkaan ystävän kanssa Tukholmassa. Sinne on aina hinku lähteä ja nytkin oli onnistunut matka. Lomalla en ole juuri reissannut niinpä tämä sai ajaa asiaa.

Ystävän kanssa asustellaan tätänykyä eri kaupungeissa ja muutaman päivän yhdessäolo oli jo taas paikallaan. Kiitos seurasta Ninnumaaria! <3

Matkaan lähdettiin tyylillä. Alla ystäväni asua.


Tarkoituksena oli tietysti vain nauttia päivästä mutta ostoksiltakaan ei voinut välttyä. Nämä Tiger of Swedenin kengät pääsevät vielä tärkeään tehtävään..



Koko päivän tallustelu matalissa kengissä kyllä kostautui. Vaikka kotiuduin jo aamulla, vieläkin tuntuu..

Massimo Duttin liike oli molemmilla todella positiivinen yllätys. Kivoja ja laadukkaita vaatteita selvästi luksusmerkkejä edullisempaan hintaan!


Tällaisella asulla mentiin. Housut ja takki molemmat Guessin. Vaaleat reisitaskuhousut ovat tämän kesän suosikit ja ihan lyömätön alelöytö. Verkkopaita on Helsingin uudesta COS-myymälästä. On käsittääkseni H&M:n sisarketju.


 Östermalmstorgilla ihana terassi, jossa joka kerta pitää piipahtaa lasilla kuohuvaa.. Ei viitsitty tehdä poikkeusta nytkään..:D


Kaikkiaan viime kertoja enemmän viihdyttiin yllä olevalla alueella, tavarataloissa ja vanhassa kaupungissa. Sen sijaan Drottninggatanin tunnelma oli kaoottinen, täynnä krääsää ja turisteja..ei enää sinne! Voisipa vanhan kaupungin tunnelmallisiin pikkuravintoloihin päästä ilman tätä hälinää. Tai no kyllähän sinne pääsee naapurikatuja pitkin..takaisin tullessa kokeiltiin sitäkin vaihtoehtoa.

1 kommentti:

  1. Oli niin kivaa <3 Kiitos raksu! Mun kuvat vasta kamerassa, iiiso postaus reissusta tulossa! :)

    VastaaPoista