perjantai 11. toukokuuta 2012

Tutkiskelua

Tänään ollut erikoinen päivä. Sekä iloisia, että surullisia tunteita. Pieniä ihania ihmeitä syntyy maailmaan ja sitten elämänkaaren toisessa päässä on sairautta ja kipua. Näin se elämä vaan pyörii..joskus hämmentää usein ilahduttaa.

Olen tänään tunteiden tutkiskelun lisäksi myös pessyt ikkunoita ja värjännyt tukkaa. Ikkunat jäivät vielä kesken kun sanomalehti (se ainoa oikea ikkunanpesuväline) loppui kesken. Odotan siis huomista lehteä, että pääsen jatkamaan. Ehkä maltan lukea sen kuitenkin ensin..:D Tukasta värjäsin tyven. Oma luottoväri on ilmeisesti lopetettu, joten tulos pitää arvioida tukan kuivuttua. Nyt vaikuttaa siltä, ettei ottanut niin hyvin kiinni kun tutuksi tullut väri.

Kevät on jo parhaassa vauhdissaan. Pihan kukat puskee vauhdilla pintaan ja kerää jo pituutta. Kukkiin saadaan väriä vasta kesämmällä, mutta kynnet sen sijaan voi lakata kesäaikaan jo nyt. Kivannäköistä pitkästä aikaa!

Alla myös kuva Gantin ystävämyynneistä löytyneestä tähtihuivista. Sailorihuivi pääsee kesällä usein ulkoilemaan. Huomenna on muuten ilmeisesti Hansassa taas jotkin Desingmarkkinat. Eikun sinne siis aamuurheilun jälkeen! Tule sinäkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti