sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lauantain taikaa..

Eilen lauantaina oli vilkas päivä. Aamukymmeneltä koko taloyhtiö kokoontui ulos kunnostamaan pihaa. Kaivoin niin monta kuoppaa ja kasvia maahan, että tiesin tehneeni todella jotain. Istumatyötä tekevälle hyvää vaihtelua, näitä lisää!:D Saatiin eilen myös upouusi ovikyltti oveen, joten kyllä nyt kelpaa tulla kotiin..

Illalla tuli vieraita. Oltiin koossa vanhalla työporukalla tyttöjen kesken.


 Yksi ystävistäni tuli meille jo aiemmin valmistelemaan iltaa. Hänellä oli aivan ihanat baltsut, niin herkulliset  timantteineen. En ehkä näitä samoja hanki, mutta jotkut samantapaiset voisin tarvita.
 Aika kivat myös nämä pinkit farkut. Olen jo moneen kertaan sovittanut samanlaisia ja muita samantapaisia. Osto on jäänyt toistaiseksi, koska oletan kyllästyväni näihin nopeasti, mutta hyvältä ne toisen päällä näyttää. Tämä kesä on pastellien aikaa..
 Itselläni oli päällä keväistä vaaleaa ja raitaa. Tukholmasta ostettu Urban Outfittersin mekko on yksi suosikeistani. Kalpea ihoni kaipaa vaan tähän asuun vähän väriä..no kaipa sitäkin saadaan pian!
 Lyhyt tukka on lähes poikkeuksetta kiinni. En enää juuri siitä pidä, joten kasvatan sitten taas. Aikamoista jahkailua.

 Vieraani toi tämän kauniin hattulaatikon tuliaisena. Yllätys yllätys laatikko oli täynnä toinen toistaan makeampaa suupalaa. Herkut on nyt selätetty, mutta laatikko jää kaunistamaan yläkertaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti