torstai 10. toukokuuta 2012

Katumarkkinat

Olemme asuneet Port Arthurissa jo lähes vuoden verran. Innostus alueen omiin tapahtumiin on aika korkealla. Viime viikon taloyhtiön talkoot vedettiin vielä ainakin toistaiseksi hymyssä suin! :D On kivaa tehdä jotain yhdessä yhteisen hyvän eteen ja samalla tutustua naapureihin.

Nyt odotan jo kovasta reilun viikon päästä pidettäviä Portsan katumarkkinoita. Vastaavissa en ole vielä ollutkaan, mutta viime eokuussa sain maistiaisen Portsan pihamarkkinoista. Niissä erityisenä plussana oli mahdollisuus tutustua muiden taloyhtiöiden sympaattisiin ja ainutlaatuisiin pihapiireihin.

Sunnuntaina 20.5 järjestettävät katumarkkinat pidetään Puutarhakadulla. Tie suljetaan Heikkilän kadun ja Korkeavuorenkadun välistä. Myymässä on kirppismyyjiä ja ammattilaisia. Kahvia ja pientä purtavaa on odotettavasti tarjolla sekä käsittääkseeni myös musiikkia. Aijon laittaa oman kirppispöydän pystyyn. Tuntuu siltä, että aina kaapista löytyy jotain myytävä. Kaikkia kivoja juttuja ei tule käytettyä, ei sovi tai sitten vain kyllästyn. Hyvä ja käyttökelpoinen ei saa mennä hukkaan, vaan käyttämättä jääneen tavaran pitää kiertää.. Varmasti tulee myös löytöjä tehtyä, parasta!

Pyysin ekaluokkalaista kummipoikaani mukaan. Saa nähdä kiinnostaako muutaman euron tienesti vanhaa lelua vastaan. Portsan lähikauppias on täksi kesäksi tuonut kaupan kulmalle myös oman jäätelöbaarin, joten eiköhän se ainakin pidä pikkuisetkin myyjät aloillaan jonkun aikaa..




Kuvat Portsa r.y:n sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti