lauantai 12. toukokuuta 2012

Lauantain chillailua

Tänään lauantaina on vaan oltu ja chillailtu..eikun hetkonen. Aamulla heräsin yhdeksältä ja pesin loput olohuoneen ikkunoista. Jätin jumpat taas väliin, mutta hiki siinäkin tuli. Maanantaina voi sitten jumpata hyvillä mielin, kun ei ole puolikuntoisena turhaan ainakaan salilla hikoiltu.

Sää oli vähän kolea, joten lähdettiin kaupungille. Stockalla oli kauniit kukka-asetelmat sisäänkäyntien luona. Aika kivoja pioneja myös mukana. Olen huomannut, että niissäkin on hurjia eroja. Viimeksi kotiin ostamissani oli terälehtiä todella harvassa, mutta nämä olivat runsaita..toivottavasti näitä tulee meidänkin pihalle tänä kesänä.

Käytiin uuden Kultatalon Bambu-sushissa, jossa kuvan seasamlohi oli todellakin suussasulavaa.. Thaliassa olivat ne Desing markkinat, mutta minusta ainakin hurjasti viime kertaa heikommalla tarjonnalla ja osanotolla. Yhdestä kojusta löysin kivoja trikoosta virkattuja juttuja mm. käsilaukun, mutta nyt ei ollut varaa sijoittaa, vaikka hyvään tarkoitukseen olisi mennytkin. Sen tekniikan haluan muuten oppia itsekin ja virkata maton makuuhuoneeseen. Vaatimattomia puheita näin onnettomilla taidoilla, mutta mutta jos on hyvä opettaja niin ehkä sitten. :D

Pyörähdettiin vielä torilla ja napattiin salaattiaineet mukaan. Käytiin Cruel Agen loppuunmyynnissä, josta tuo merimiesneule miehelle. Itse sain muuten Stockmannilta nuo ihanaiset stylesnoben ballerinat nimpparilahjaksi jo viikkoa etukäteen. Jos muistat näitä ihailin jo viikko takaperin kaverin jalassa. Ei ollut tarkoitus ostaa samoja, mutta näin nyt kävi kumminkin. Love them!

Kotiin tuli illemmalla vielä vieraita. Tehtiin raikas salaatti ja grillattiin. Huomenna äitienpäivä! <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti