perjantai 29. maaliskuuta 2013

Matkamakuja

Vielä kerran kirjoitan matkastamme. Onhan se vain niin, että reissussa maistellaan uusia makuja ja tutustutaan sitä kautta uuteen kulttuuriin.

Vaikka Budapest ei kaupunkina ollut modernimmista päästä, löydettiin paljon kivoja ravintoloita, osa todella nykyaikaisia ja osa viihtyisiä sympaattisuudessaan. Yritettiin vältellä turistikatuja ja sitä myötä kallistuvia hintoja.

Usein tarjolla oli erilaisia maustettuja keittoja, ankkaa ja muita liharuokia. Viinit olivat myös kerrassaan hyviä, olisi voinut tuoda muutaman kotiinkin, mutta jakamamme matkalaukku oli valmiiksi jo aivan täynnä.

Aurinko oli ainut mitä matkaltamme jäimme kaipaamaan. Tonavan ranta olisi ollut tuplasti ihastuttavampi kevätsäässä, nyt parhaimman silmäyksen siitä sai sen sijaan pimeällä. Kauniisti valaistut rakennukset ja sillat jäivät pysyvästi mieleen!








4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Ps- mun aamuspinningissä käy yksi NIIN tuon sisko-M:n näköinen tyttö että meinaan joka kerta moikata! :D

    VastaaPoista
  2. Ai niinkö. Se on niin outoa kun välillä törmää tuttujen kaksoisolentoihin ja on melkeen pakko mennä lähempää tarkistaa onko kyseessä oikea ihminen tai vähintään sen kopio..:)

    VastaaPoista
  3. Onpas kiva, että pääsin lukemaan kirjoituksia Budapestistä! :) sinne oli tarkoitus päästä jo viime vuoden puolella. No, se meni mönkään mutta tänä vuonna on pakko päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos osui oikeaan saumaan. Nyt vähän keväämmällä sinne varsinkin kannattaa lähteä. Olisi ollut huikeata nähdä Tonavan ranta kevätsäässä. Turusta lentää muuten myös suoraan Budapestiin. Sitä en lentoja ostaessa tajunnutkaan, mutta ensi kerralla sitten..:)

      Poista