perjantai 29. maaliskuuta 2013

Mukaan lomalta

Budapestissä keskityttiin nautiskeluun, syötiin paikallisia herkkuja ja juotiin unkarilaista viiniä. Istuttiin viehättävissä kahviloissa ja nautittiin ystävällisestä palvelusta.

Jotain tuli toki kotiinkin ostettua. Enimmäkseen tällä kertaa keskityttiin täydentämään matkan sankarin eli isosiskon vaatevarastoa. Kahden lapsen äiti ei aina voi ajatella itseään ensimmäisenä niin joskus ostetaan sitten kerralla enemmän. Minusta on niin mukavaa auttaa kivojen juttujen löytämisessä. Heh, sehän on vähän kun ostais itselle..:)

No mutta ensimmäisessä kuvassa ei ole Budapestin ostos vaan miehen tuliainen Kööpenhaminasta. Minulla ei mitään LV:tä ole ollutkaan, enkä aijo niitä keräillä sen enempää, mutta tällaiselle klassikolle löytyy käyttöä. Jatkossa eivät avaimet riko laukun vuorta.

Budapestissä oli ihana Massimo Duttin liike, joita ei tietääkseen Suomesta löydykään. Ostin pitkän etsinnän jälkeen kunnon tummanruskean nahkavyön. Ihan kelvollinen on itseltä löytynytkin, mutta Zaran keinonahkavyö on valitettavasti antanut jo vähän periksi.

Itselle ostin lisäksi kuviollisen maksimekon kesäksi, vaaleat mintunvihreät farkut ja beiget legginsihousut. Kotiin toin etsimäni raikkaan sinisen miesten t-paidan ja huivin.

Siskon ostoksiin kuului mm. vaalea joustava mekko, tumman sininen rento trikoobleiseri, kirkkaan siniset farkut ja merihenkinen puolihame. Edullisesti päästiin, jopa Zarassa oli halvempaa kuin Suomessa.

Gerbeaudin kahvila vuodelta 1858 ilahdutti meitä kahteen otteeseen. Ostin näitä kauniita suklaamunia vanhemmille kiitokseksi matkasta.


















4 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten söpöjä noi suklaamunat!

    VastaaPoista
  2. Eikö, ei niitä oikein raaski edes syödä! :)

    VastaaPoista
  3. Onko tuo LV sen kokoinen että nielee tarvittaessa sisäänsä avainten lisäksi vaikka luottokortin? En ole koskaan kummemmin LV:n tuotteista tai kuoseista lämmennyt, mutta toi kyllä houkuttais. Ehkä pysyis ne avaimetkin paremmin tallessa kun ois vähän arvokkaampi avaimenperä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marie, tuo nielee hyvin myös luottokortin tai useamman. Ehkä riippuu kuitenkin avainten määrästä, mutta muutaman kanssa kyllä hyvin menee. Pussukka on sen verran jykevä, etteivät avaimet edes riko sisäpintaa :)

      Poista