maanantai 3. syyskuuta 2012

Luksusta lainassa

 
Juhlimme lauantaina ystävien häitä Finnsin kartanossa Espoossa. Asuksi olin valinnut melko simppelin pikkumustan kultaisilla yksityiskohdilla..mustaa paheksuvista etiketeistä välittämättä. Kädessä oli lisäksi aivan ihana Alexander McQueenin Classic Skull.

Laukku on itsessään kuin koru, joten sopi asuni kanssa kivasti. Laukku oli lainassa Designistolta. Liike toimii netissä ja mahdollistaa iltalaukun lainaamisen vaikka juuri häitä varten. Aina ei nimittäin tarvitse ostaa omaa. Varsinkin juuri iltalaukuille on vain harvoin käyttöä, joten niitä on mielestäni ihan turha rohmuta omaan kaappiin. Tällaiseen luksukseen ei ehkä olisi varaakaan, muutaman päivän laina tuo kuitenkin vaihtelua omaan pukeutumiseen. Lisäksi tuen samalla ympäristön kannalta kestävää yritystoimintaa! :D


 
 
Zaran vaaleanvihreä jakku suojasi syksyiseltä säältä.
 

 
 
Laukku on tosiaan kaunis kuin koru. Mustan ja kullan yhdistelmä sekä pääkallo tuovat kuitenkin mukavasti asennetta ja rokkia kokonaisuuteen.
 

 
 
Pidin laukkua hihnalla, jotta kädet vapautuisivat muuhun. Pääasiassa näitä varmaan näkee kädessä kannettuna. Itse en vain ole siihen kovin hyvin tottunut. Valitsen usein illanviettoon hihnallisen laukun niin kauniin clutchin sijaan. Olen ehkä hitusen käytännöllinen tässä.
 



Jalassa oli New Yorkista Aldon liikkeestä muutamia vuosia sitten ostetut aivan ihanat mustat korkokengät. Näiden käyttö on jäänyt hyvin vähiin todella korkean koron takia. Päätin kuitenkin tsempata ja sain kuin sainkin vietettyä onnistuneen illan näiden ihanaisten kanssa. Asiaa toki auttoi paljon se, että matkan juhlapaikalle käytin matalia kenkiä ja yön pikkutunneilla tanssin morsiammen ja monen muun vieraan tavoin ilman kenkiä..:D

 
Ihanaa syysviikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti