keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Koreaksi juhlaan

Lauantaina juhlittiin raikkaalla mutta ruskettuneella meikillä. Tukka oli loivasti kiharalla rennosti kiinni. Olen varsinkin kesällä vähentänyt huimasti meikin määrää, mutta juhliin tulee silti meikattua enemmän jo senkin takia että meikki kestäisi koko illan.


 
 
Olen suuri aurinkopuuterinkäyttäjä, koska en vain mitenkään voi sietää kalpeita tai sairaanvärisiä kasvoja. Onneksi kesän jäljiltä on luonnollista rusketustakin jäljillä.


 
 
Silmät meikkaan ja rajaan tummiksi, mutta luomivärejä en osaa taikka halua käyttää liikaa. Liian tummasta tuntuu tulevan aina niin suttuinen ja liioiteltu.
 

 
Näillä hypättiin Helsingin bussiin ja toivoin vain, että pinneillä kiinnitetty tukkajuttu pysyy ojennossa perille asti. Ja pysyihän se jotenkin. Kovin kiire tuli vaihtaa vaatteet ennen juhlapaikalle suuntaamista, mutta ehdittiin onnellisesti. Ehdin jopa sipaista punaiset huulet mätsäämään kynsieni kanssa.
 

 
Ja tässä nämä kynnet..

 
ja illan hempeilyä..:D



2 kommenttia:

  1. Heippa, eksyin sun blogiin etsittyäni kokemuksia Finssin kartanosta. Ja tämä oli ainoa polku missä oli mainittu kyseinen juhlapaikka! O_o

    Niinpä ajattelin et kysäsen sulta tätä kautta kokemuksia tuosta paikasta? Vastaa jos jaksat, ehdit ja on yhtään kiinnostusta! ;) Pelkät ja + ja - kelpaa :)

    VastaaPoista
  2. Mielelläni vastaan! Tila kivan yhtenäinen, käsittääkseni kaksi salia saa sermille erikseen tai yhteen. Salin lisäksi tilava eteinen, jossa oli mm. lahjapöytä ja erillinen huone, jossa olivat tarjoilut ja juotava. Salissa oli myös esiintymislava, jostain syystä näissä häissä kuitenkin tansittiin salin toisessa päässä. Vieraita mahtuu varmaankin noin sata. Wc:tä yksi molemmille alhaalla ja yläkerrassa muutama lisää. Yläkerta ilm muutenkin käytössä, mm valmisteluja, vaatteiden vaihtoa jne varten. Tupakoitsijoille miinusta ehkä siitä, että piti poistua pihalta kokonaan. Kauklahden juna-asemalta hyvin lyhyt matka taksilla juhlapaikalle.

    Mitäs vielä voisin kertoa? :)

    VastaaPoista