torstai 8. toukokuuta 2014

Tornissa

Viikonloppua ennen äitiysloman alkua vietettiin tosiaan Helsingissä Hotelli Tornissa. Saatiin huone ylimmästä kerroksesta tai ylimmästä mahdollisesta. Meidän yllä oli toki vielä näköalabaari. Siellä piti muuten käydä drinksuttelemassa, mutta illalla en lopulta jaksanut ja aamulla se oli kiinni. 

Töistä uupuneet jalat nostettiin ikkunalaudalle ja tutkiskeltiin keskustan kattoja. 




Vatsa näytti tuolloin tältä. Tästä myöhempiä kuvia ei oikeastaan enää olekaan. Kamera ei enää tämän jälkeen ollut ensimmäisenä tai toisenakaan mielessä. 



Vaikka voimat olikin tuolloin lopussa, oli hotelliyö todella hyvä idea. Vauvan synnyttyä ei ole kovin helppo lähteä minnekään, ei syömään tai leffaan. Tällaista ollaan ennen tehty niin paljon, että sitä itsekkäästi vähän kaipaa. Mutta toisaalta ollaan kyllä nyt jo käyty kolmistaan vähän jossain. Ihan tietoisesti halutaan, että hän tottuu heti kulkemaan meidän kanssa. 


Helsingin kauppatorilla oli aurinkoinen päivä, joskin tuuli todella kylmästi. Käytiin toteuttamassa mun haave hillomunkeista. Kun toimittiin nopeasti, saatiin syötyä ne ennen lokkeja. 


Nyt kun jätin Helsingin taakse pitkäksi aikaa, saa nähdä palaanko. Työt on ollut siellä jo vuodesta 2010. Lyhyen pätkän jo vuonna 2008. Välillä tein töitä Turussa mutta pääsääntöisesti elämä on ollut reppureissaamista Helsingin ja Turun välillä. 


Kotimatkalla jalat nousi taas ylös. Kaikennäköistä oli mielessä ja uutta edessä..:)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti