sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Showeryllätys

Hihii.. Minulle pidettiin ihan yllätyksekseni baby showerit torstaina. Kyllä, kuten täällä olen vihjaillutkin, pikkuista odotetaan kevääksi. 

Olin menossa ystävälle muuten vaan viettämään arki-iltaa töiden jälkeen, kun vastassa olikin vaaleansininen ihmetys.. Rakkaita Helsingin ystäviä, suloisia vauvajuttuja ja tämä ihastuttava kakku! :)


Sain myös tuiki tarpeellisia juttuja tulevalle vauvalle. Vaippakakussa oli rullattuna pikkuruisia vaippoja, tutti, harsoja, vauvavoidetta ja vaatteita..


Tämän väkerrykseen on tarvittu energiaa ja viitseliäisyyttä. Aika paljon myös sorminäppäryyttä ja lämmintä mieltä. Hieno tulikin! Huoh <3



Kesäiltoihin tällainen ihana pikkumiehen asu..


Pakkasin tarvikkeet siniseen pikkumatkalaukkuun, joka löytyi siskoltani viikonloppuna. Tiedän kyllä kenen lapsuudesta tämä on peräisin.. ;) Hienot aarteet pitää säästää ja käyttää uudelleen! Tarvikkeet matkasivat siis vain yläkertaan, mutta kumminkin..


Kiitos rakkaat! <3





4 kommenttia:

  1. Kiva kun tykkäsit :) Oli hauskaa järjestellä, nyt on ihan tyhjä olo :D

    VastaaPoista
  2. Voi onnea! :) Blogisi on ehdottomia lemppareitani, ja olen itse saanut hiljattain vauvan, joten innolla odotan aiheeseen liittyviä juttujasi! :)

    -Marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kaikki on niin uutta itselle, että aiheesta riittää ihmeteltävää :)

      Poista