lauantai 8. helmikuuta 2014

Light Blue

Loman jälkeen on viikko oltu töissä ja vieläpä melkein koko viikko poissa kotoa. Tätä tämä tulee olemaan taas enemmän tai vähemmän seuraavat pari kuukautta. Lauantai on mennyt rennosti salilla ja kaksilla synttäreillä. Ehdittiin myös tuunata ja ripustaa peili eteiseen ja pieni naulakko keskikerrokseen. 

Näitä olen ihan käytännön syistä jo jonkin aikaa kaivannut ja ihan tuntuvat sopivankin meille. Tosin välillä pelkään laitanko seinille jo liian paljon..onko reikiä seinät täynnä, kun muutto joskus sitten koittaa. Mies sanoi onneksi hyvin, että tämä on meidän kämppä ja voidaan tehdä seiniin reikiä niin paljon kun mieli tekee :) No kuvia aiheesta myöhemmin..

Googlailin tuossa juuri eräälle tulokkaalle vuodevaatteita ja päiväpeittoa. Naantalin Living Deavillessä on hyvä valikoima lasten sisustusjuttuja ja muuta kaunista. Beiget, valkoiset ja harmaat kankaat olisi kivoja, mutta paljon on tarjolla myös kaunista vaalean sinistä ja punaista. 








Kaikki kuvat Naantalin Living Deavillen nettisivuilta






1 kommentti:

  1. Suloisia juttuja! Ihan pakko udella kun asiaa jo aiemmin pohdin. Onkohan ne teidän elämään tulevat muutokset tämän suuntaisia? :) -Marie

    VastaaPoista