keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Terveiset kotoa!

Tätä viikkoa on vietetty pitkälti kotona etätöiden parissa. Perjantaiksi menen oikeasti työpaikalle ja sen jälkeen on sitten enää kaksi työviikkoa. 

Viime lauantaina mulle järjestettiin kotona toiset baby showerit. Tuolla yhdessä kuvassa vilahtaa vielä sen jäljiltä rekvisiittaa. Mutta niistä lisää myöhemmin. 


Maanantaina saatiin Turkuun hiljattain muuttaneita ystäviä kylään. Oli kiva nähdä ja suunnitella jo kesän kärrylenkkejä ja muuta kivaa yhdessä..


Mun tulppaanit pysyivät pöydällä, vaikka äiti meinasi ne jo lauantaina heittää pois. Ei ne nyt niin kuivia vielä ole..ei. Heh, niiden tilalla on nyt jo onneksi vieraiden tuomia keltaisia tulppaaneja!


Melkein sama kuva uudelleen. Tykkään noista perintölaseista ja Marimekon kupeista. Tuolin jalat yhä yhtä kivat omaan silmään. Vielä kun olisi valkoinen lautalattia..ehkä jossain kodissa joskus. 


Päärynää ja lakritsiteetä. Tuo tee on niin hyvää, että olen viime päivinä keittänyt kannullisen työpäivän iloksi. Muuten olen pitänyt itseäni vähän teepannassa, koska en yhtään jaksa ylimääräisiä vessakertoja enää nykyisten päälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti