perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi

En aio listata menneen vuoden tapahtumia tai lupauksia tulevalle vuodelle. Vuosi tulee joka tapauksessa olemaan erilainen. Muutoksia on tulossa niin omaan elämään kuin yhteiseen elämäämme. Vaikka muutokset ovat hyviä, silti arveluttaa monikin asia. Tuntuu, että moni ovi saattaa sulkeuta, mutta toisaalta voi monia uusia ovia avautua elämäämme. Katsotaan kiireettä mihin edetään..

Uuden Vuoden aattona leivoin äidin reseptillä unelmatortun, joka maku muistui mieleen kaukaa lapsuudesta. Aivan parasta! Kaupasta ei vain enää saa ohrakasta, joka on ydin raaka-aine tähän, mutta perunajauhoillakin onnistui. Kuvassa herkku vielä vähän vaiheessa, mutta valmiiksikin se tuli :)


Vaikka juhlittiin todella rauhallisesti tänä vuonna, kaivoin varta vasten paremman laukun kaapista juhlatunnelmaa tuomaan. Ulkona on niin kovin synkkää ja pimeää, että kaikki vaalea alkaa jo nyt tässä vaiheessa vuotta kutkuttaa. Ehkä tekemistä on myös sillä, että tuleva häämatkamme siintään jo ihan lähitulevaisuudessa ja mieli siksi kesässä. 


Päälleni löysin tämän kevyen kultanapeilla koristellun paidan. Ihan jotain muuta ajattelin, mutta kiva napata käyttöön jotain kokonaan jo unohtunutta aina välillä. :)


Uuden Vuoden lupauksia en siis täällä tee, mutta toivon että saisin jostain jonkun puuskan, jonka voimilla opettelen käyttämään kunnolla järjestelmäkameraani. Intoa kuvaamiseen ei juuri ole, sillä en ole jaksanut opetella perustoimintoja pidemmälle käyttöä. En vain ole yhtään niin pitkähermoinen, että minkäänmoisista oppaista innostuisin. Mieheltä sain joululahjaksikin yhden uuden "helpon" kuvauskirjan, mutta passitin hänet palauttamaan sen kauppaan..uups :) Olen joskus lukenut, että jotkut kuvaajat tekevät pyynnöstä kotiin opetustunteja sopivankokoisille ryhmille.Tällainen olisi hyvä idea vaikka tyttöjen iltaan, jos vaan sopiva opettaja löytyisi. 

Toinen vaihtoehto olisi vaihtaa kameraa, mutta heh ei se tosiaan vaihtamalla vain parane. Ystävällä on unelmoimani vähän pienempi ja kauniin värinen järkkäri, jossa muutama oikein hyvältä kuulosta aputoiminto. Wifillä saa suoraan kuvia eteenpäin ja kamera kivasti opastaa kuvatessa.. Hmm..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti