tiistai 21. tammikuuta 2014

Hanimoonilla

Jo reilu viikko paahdettu itseämme Karibianmerellä. Olin ensimmäiset päivät todella kipeä, mutta olen lääkkeiden avulla päässyt nauttimaan häämatkasta nyttemmin kunnolla. 

Hotellialue on kaikkine palveluineen verraton, mutta välillä kaipaa jotain muutakin. Kun lentää yli 8000 km tuntuuniin hassulta vaan pysyä paikallaan muutaman sadan metrin sisällä, vaikka koko vieras maailma olisi ihan ulottuvissa. No lepäämään, loikoilemaan ja nauttimaan tänne on kuitenkin tultu. Ei siis ihan kaikkille retkille osallistuta. 

Eilen kuitenkin lähdettiin koko päivän mittaiselle purjehdusretkellä Saonan saarelle. Oikeastaan luultiin olevamme menossa sinne snorklaamaan, mutta purjehdusta ja uintia oli ohjelmassa. 


Tuolla Saonan saarella oli jokunen muukin katamaraani, joten mikään autiosaari kokemus retki ei ollut. Parasta oli ehkä matkalla pysähdys niin turkoosiin uimapaikkaan, etten olisi sieltä malttanut poistua. Muutama meritähtikin bongattiin sukeltaessa. 


Olen aivan hullunu tähän hiekkaan. Varsinkin varjossa on ihana vilvoitella varpaita viileässä hiekassa. 


Varjossa loikoilu on ollut muuten sellainen hittituote tällä lomalla, etten olisi itsestäni uskonut. Aina etelänmatkoilla olen koittanut maata kaikki mahdolliset aurinkoiset tunnit kuuman auringon alla. Nyt täällä sitä nauttii auringosta lähinnä vedessä ja viileästä tuulesta aurinkovarjon tai palmun alla. Tämäkin kuva napattu tuon palmun takaa. 



Tässä vielä näkymää purjeveneeltä. Ah niin kaunista, mutta kyllä koko päivän matka verottaakin. Tänään taas maistui oma hotelli, ranta ja allas makoisalta.. :)




3 kommenttia:

  1. Eih, liian ihanaa! Mun on pakko päästä kans…!
    Varjossa istuminen tulikuumalla kirjan kanssa altaan tai meren äärellä onkin ihan parasta!

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa! Me oltiin myös tuolla Saonan saarella käymässä kolme vuotta sitten. Ja tuo kuvaamasi uimapaikka on todellakin jäänyt mieleen meritähtineen ja turkoosine vesineen :) Ihanaa lomaa teille :)!

    VastaaPoista
  3. No niin on! :) Näytti olevan todella suosittu kohde. Olisin voinut jäädä siihen uimapaikkaan. Vielä kun oli kelluva baari ja matala pohja, niin mikä siinä olisi ollut päivää paistatellessa.. :)

    VastaaPoista