torstai 23. toukokuuta 2013

Kesä ja helmi

Näin tänään pitkästä aikaa hyvän ystäväni. Sain taannoiselta Kiinan matkalta ihania tuliaisia. Erisävyisiä helmikorviksia ja tuo suloinen sormus ilahdutti kovasti. :) Kiitos!


Sormus oli aika kiva! Se on väriltään rosakulta. Mulla ei ole oikein ollut ollenkaan kullanvärisiä sormuksia vaikka muuten koruissa kultaan tai vähintään kullanväriin on vahvasti siirrytty. Nyt löytyy sitten tällainen kaunokainen.


Näitä helmikorviksia olen itsekin tuonut samaisen ystävän kanssa Pekingin lomalta. Olen vaan kova hävittämään korviksia, etenkin toisen parin tai vähintäänkin sitten niiden taustoja. Näillä täydennetään varastoja.



En käytä helmiä mitenkään päivittäin, mutta silloin tällöin niitäkin. Olen ylipäätään huono käyttämään koruja. Helposti käytän samoja päivästä toiseen, vaikka aina töiden jälkeen riisun kaikki ylimääräiset killuttimet heti pois.



Tässä varmaankin seuraavien kuukausien ja kesän lempparit kuitenkin. Lisäksi hiljattain osettu statement-kaulakoru on löytänyt jo useamman kerran kaulalle. 



Kultakoruhuuma on kohdellut huonosti hopeisia korujani, mutta luulempa että kun tähän vaiheeseen kyllästytään, on niille taas kovasti käyttöä. Kaikkea aikansa..mutta olisiko siis nyt aika kesälle ja helmille?

1 kommentti: