maanantai 11. kesäkuuta 2012

Sunnuntaikävelyllä

Eilen sunnuntaina lähdettiin kävelylle nauttimaan kauniista kesäpäivästä. Syötiin Kahvila Paawossa aamiaista. Ihailtiin heidän suussasulavia munkkejaan, mutta ei tällä kertaa koskettu niihin..:)

Päällä oli pitkä maximekko konjakin värisellä punosvyöllä. Sen verran tuuli, että heitin päälle vielä nahkatakin. Toivottavasti tällä viikolla saa taas joka päivä jättää sen kotiin. Kynsissä sitä vihreänturkoosia lakkaa..herättääkö mielipiteitä?

Paluumatkalla kurkattiin yhden aution puutalokompleksin pihalle. Todella kurjaa, ettei niitä saada kunnostettua asuinkäyttöön. Näitä on Turussa monta ihan parhaalla paikalla. Suunnittelin heti miten idyllisiä pihoista saisikaan. Päätin myös jo ketä sinne meidän kanssa muutattaisi..muutama kaveripariskunta, täti ja serkku Helsingistä jne..Heh heh!;)

Itsekin kun puutalossa asumme, tiedetään kuinka ihana vaihtoehto se keskellä kaupunkia voi olla. Höh...tälle pitää kyllä tehdä jotain!! Pitää alkaa vaikuttaa asioihin..

2 kommenttia:

  1. Vau, ihana asu!! Turkoosi kynsilakka herättää mussa kyllä jotain homemaisia mielipiteitä... :D En voi mitään, muilla näyttää kivalta, mulla sen yhden kuukauden kun oli geeleissä, teki mieli vaan pestä koko ajan käsiä XD
    Niin ja me muutetaan sitte tonne kans.

    VastaaPoista
  2. Jee, mukana ollaan t. Täti ja serkku Hgistä :D. Tänään kun tultiin lautalla Turkuun ja lähdettiin satamasta Raision suuntan sitä Pansion(?) kautta kulkevaa reittiä, että kyllä Turussa myös on uhrattu hienoja ranta-alueita varastoiksi ym. teollisuusalueiksi. Harmi.
    Mutta ehkä ne jonain päivänä pääsee parempaan käyttöön. Tukholmasta lähdettäessä sitä hienoa huvilasaaristoa riittää toooosi pitkälle. Kaunista oli siellä.

    VastaaPoista