sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aurinkoa kynsiin








Vähän lisää hulluttelua kynsillä. Keltainen on aika kiva ja huomaamaton. Silti korallinpunainen yhä oma lemppari. Kokeilin myös vihertävää/turkoosia, mutta oli vähän liikaa. Viikonlopun menee, mutta töihin pitää laittaa jotain normaalimpaa..:D

Nämä aurinkoiset kuvat ovat viikon takaa. Guessin musta laukku on käytössä lähes aina kun kannan järjestelmäkameraa mukana. Se vaan on just sopiva sille ja muulle mitä sen lisäksi voi kävelyllä tai kaupungilla tarvita. Pidän siitä kovasti muutenkin. Hankittu oikeestaan pienemmäksi versioksi isomman vastaavanlaisen tilalle. Musta DKNY hankittu jo muutama vuosi takaa Brysselistä, ja tämä pienempi samantyylinen Guess Turun Stockalta keväällä.

Alhaalla kuvassa myös Mangon ihana pitsimekko, toistaiseksi ollut vasta kerran päällä. Odottelen lämpimiä päiviä ja ruskettuneita sääriä. :D

3 kommenttia:

  1. Toi lakka on tosi kiva!
    Laita kuvat isommalla, niin saa selvää kaikista yksityiskohdista... Esim tuo ihku hame?! :)

    VastaaPoista
  2. Enpäs tiedä, miten ne isommalla saan. Mutta lisää kuvia voin laittaa piakkoin tuosta hameesta parista muustakin uutuudesta..:)

    VastaaPoista
  3. Kun olet lisännyt kuvan, tuplaklikkaa sen päälle: alas tulee vaihtoehtoja pieni-suuri-erittäin suuri-alkuperäinen. Joo laita ihmeessä :)

    VastaaPoista