keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kevyet tuomiset

Olimme tosiaan liikkeellä vain lentolaukkujen kanssa, joten järki kädessä kuljettiin kaupoissa ja keskityttiin ikkunaostoksiin ja ehkä vieläkin enemmän kulinaarisiin nautintoihin. Hyvä niin! Joskus on podettu jopa ostoähkyä loman jälkeen. Itselle tulee ainakin helposti huono mieli liiallisesta ostamisesta. Ehkä siksi, että toisinaan harrastan sitä tosiaan aivan liikaa. On parempi miettiä, tarvitseeko jotain ja koittaa sitten keskittää kaupoissa pyörimisen sen mukaan.

Suuri osa lomasta siis säästyi kaupunkiin tutustumiseen ja paikallisen juoma- ja ruokakulttuurin opiskeluun. Toki lauantaina käveltiin La Ramplaa läpi, tutustuttiin kauppahalliin, poikettiin muutamassa luksusliikeessä ja paikallisessa pikkuliikkeessä. Jälkimmäiset yleensä tuplaten edellisiä kiinnostavampia. Zarassakin tosin kävin, onhan liike espanjalainen. Piti ihan tarkoituksella tarkistaa, onko hinta Suomea edullisempaa. En huomannut juuri eroa. Lisäksi etsin yhtä laukkua, mitä Suomesta ei enää saa, mutta vaikka sen löysin, enpä ostanutkaan. Eikä olisi edes siihen lentolaukkuun mahtunutkaan..:D

Lähtiessä jo tiesin, että jos jotain tarvitsen niin ehdottomasti uuden iPhone kotelon. Edellinen tuli hankittua viime kevään Kööpenhaminan matkalta. Vaaleanpunainen Ordning & Redan kotelo oli jo vuodessa parhaat päivänsä nähnyt ja kotelo kaipasi ehdottomasti päivitystä.

 Päädyin siis tähän kauniin valkoiseen Tru Trussardin laadukkaaseen nahkakoteloon. Ihastuin kyseisiin juurikin ikkunaostoksilla ja haimme viimeisen kappaleen mukaamme. Kultainen teksti kruunaa kauniin valkoisen kotelon!:D Koska valkoinen väri on niin arka, pääsee vanha kotelo edelleen palvelemaan mökkireisuut, festarit ym. hikisemmät urheilusuoritukset.
 Toinen ostoksistani oli Bershkan vaalean mintunvihreä toppi. Olen harkinnut pastellin sävyisiä farkkuja, joita ihan joka paikassa nyt tyrkytetään. Mutta tuntuu siltä, että on ehkä parempi pukea pastellit yläosaan ja pitäytyä perusfarkkujen väriskaalassa. Tällä tavalla ainakin varmistan, sen että väri miellyttää vielä ensi kesänäkin.
 Topin väri ei esittäydy kuvassa ollenkaan edukseen, luonnossa paljon kauniinpi. Materiaali on myös ihanan keveä!
 Topin selkäosassa on lisäksi jännää pitsiä. Pitsi tuo minusta mukavasti luonnetta asuun ja onkin tullut hankittua yhtä jos toista pitsinrihmaa..
Siippani löysi nämä kengät. Kevääksi kaipaa aina uusia valkoisia kenkiä, joten nämä saavat nyt ajaa asiaa ja ovat väriltään kuitenkin hitusen valkoista helpommat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti