keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Helsingistä bongattua

Nyt kun aikaa on hieman vierähtänyt, pystyn esittelemään vähän taannoisen Helsingin reissuni saalista. Noin kuukauden takainen reissu pääkaupunkiseudulle siis piristi syysmieltä kovastikin, mutta rokotti samalla ankarasti kukkaroa. Ystävällä on kyky saada minut viihtymään kaupoissa niin, ettei rahankäytöllä ole näköjään mitään tolkkua. 


Reissun ehdottomasti paras ostos on tuo harmaa paksu villahuivi Putiikki Rannalla -liikkeestä. Ostin myös uuden keinonahkatakin JC:stä, mutta kylmien syyspäivien takia jäänyt erittäin vähälle käytölle. 


Silkkipaperiin on kääritty Marco Polon harmaa College. Paita on tarkoituksella väljä, mutta ehkä ensimmäisten käyttökertojen jälkeen jopa liiankin väljä. Toivottavasti tulee pidettyä, kunhan saan sen uudelleen kuosiinsa pesun jälkeen.

Näiden lisäksi ostin Zarasta beigen cashmirneuleen, sekä Cosilta harmaan villaneuleen kivoine mustine nahkapaikkoineen. Näillä on syytä pärjätä pitkälle syksyyn. 

Korkeintaan seuraavaksi voin tuhlailla jotain loppusyksyn kaupunkilomilla, joita on näillä näkymillä luvassa kaksin kappalein. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Mä mielestäni kyllä sua ennemminkin toppuuttelin, mitä ihmettä?! :D
    Minne kaupunkilomille sä olet suuntaamassa Rysälän lisäksi??

    VastaaPoista
  2. Joo, ei se sun tekemisestä johdukaan, vaan sun läsnäolosta. :) Vähän sama efekti kun Salolla suhun!! Ajattelin sitä Aukkia mennä katsoo Lontooseen.

    VastaaPoista