perjantai 17. helmikuuta 2012

Perjantaiherkkua

Vihdon perjantai ja kotona. Vietän työviikosta usein osan pääkaupungissa, joten perjantaisin tulen aina hyvillä mielin kotiin. Teen yleensä aina jotain nopeaa ja pikkusen herkullisempaa perjantairuokaa. Viime viikolla kokeilin tuorepastaa, josta ensimmäinen kuva. Pastan tekeminen oli helppoa vaika pastakonetta ei olekaan. Meillä ainakin tykättiin!

Tänään tehdään kuitenkin pitsaa. Päällä on espanjalaista Chorizoa ja mozarellaa ja kirsikkatomaatteja. Perjantai iltaan kuuluu myös lasi punaviiniä.

Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kotitekoinen tuorepasta on kyllä vaivan arvoinen! Näyttää tuo pizzakin siltä, että lihansyöjäkin on kylläinen....

    VastaaPoista